BESTILLET FØR 23:30 = LEVERES GRATIS I DAG

Jobtilbud

Er du den vinder, vi leder efter? Se ledige stillinger nedenfor.


Kundeservicemedarbejder

Vi leder efter en entusiastisk kundeservicemedarbejder (24-32 timer) på kort sigt. Er du en, der kan lide at vise sine evner i et sjovt og ungt hold? Nogen med initiativ og dristighed, der kan lide at arbejde i et team? Så leder vi efter dig!
Hvad vil du gøre? Du gør alt hvad du kan for at hjælpe kunder med alle deres spørgsmål så hurtigt og så godt som muligt. Som kundeservicemedarbejder er du ansvarlig for hurtig og serviceorienteret håndtering af indgående telefonopkald, e-mails og chats. Du er det første kontaktpunkt for kunderne, og med din empati ved du hvordan man skal tale med kunderne på en korrekt og behagelig måde. Ved at stille de rigtige spørgsmål finder du ud af de faktiske behov hos vores kunder og derefter finder den bedste løsning. Derudover sikrer du og dine kolleger, at vores produkter ser tip-top, og at alt indhold lever op til kvalitetskravene.
Send en e-mail til info@forsisk.nl for mere information.Webshop medarbejder - Marketing

Som webshopmedarbejder er du ansvarlig for at styre og optimere vores online salgskanaler. Vi leder efter en entusiastisk marketingmedarbejder på kort sigt (24-32 timer). Er du en, der kan lide at arbejde i et sjovt og ungt hold? Nogen med initiativ og mod, der ved hvad de skal gøre? Så leder vi efter dig!
Hvad vil du gøre? Du er ansvarlig for en stor del af salget af vores produkter. Du har erfaring og tilknytning til facebook- og instagram-annoncer. Og du forstår sociale medier. Du ved præcis, hvilke knapper du skal dreje for at bringe mere trafik til webstedet.
Den anden halvdel af tiden har du travlt med at optimere hjemmesiden, produktsider osv. Du sikrer en god SEO produktbeskrivelse. Du ved hvordan man skriver en tekst, så den griber læseren og overbeviser den om et salg.
Er du den, vi leder efter? Send en e-mail til info@forsisk.nl for mere information.

Webshop medarbejder - Design

Visuals er supervigtige i en webshop og for at tage vores hjemmeside og markedsføring til et højere niveau er vi på udkig efter en grafisk designer. Vi leder efter en entusiastisk designer på kort sigt (24-32 timer). Er du en, der kan lide at arbejde i et sjovt og ungt hold? Nogen med initiativ og dristighed og en følelse af design? Så leder vi efter dig!
Hvad vil du gøre? Som designer er du ansvarlig for alt det visuelle, der skal laves til hjemmesiden. Du holder fast ved brandingen, men du får også frie tøjler til dit eget input. Sans for detaljer og design er meget vigtigt. Og vi forventer, at dine fotoshop og redigeringskompetencer er i orden.
Du har gennemført et studie i design eller photoshop, eller du har en professionel portefølje med dine tidligere værker.
Er du den, vi leder efter? Send en e-mail til info@forsisk.nl for mere information.

Andet

Du kan når som helst sende en åben ansøgning til info@forsisk.nl.